Introduction to HTML/CSS Workshop in partner with AIB

Overview: Introduction to HTML/CSS Workshop in partner with AIB

To celebrate AIB’s sponsorship of the Web Summit, AIB and Coding Grace are hosting an Introduction to HTML/CSS Workshop at AIB Bankcentre, Ballsbridge, Dublin 4. AIB is fully committed to supporting the tech sector and looks forward to welcoming you to our workshop.

Organiser
Vicky Twomey-Lee
Level
Beginners
Pre-requisites
👇 See FAQ for additional info
Price
Free
Location
AIB Group Headquarters Bankcentre, Merrion Road, Ballsbridge, Dublin 4 Dublin, Ireland
When
Wed Oct 30, 2013 (15:00) - Wed Oct 30, 2013 (20:00)

More info Introduction to HTML/CSS Workshop in partner with AIB

🎟 Register at: http://www.eventbrite.ie/e/coding-grace-introduction-to-htmlcss-workshop-in-partner-with-aib-tickets-8709764139

To celebrate AIB’s sponsorship of the Web Summit, AIB and Coding Grace are hosting an Introduction to HTML/CSS Workshop at AIB Bankcentre, Ballsbridge, Dublin 4. AIB is fully committed to supporting the tech sector and looks forward to welcoming you to our workshop.

imageTo celebrate AIB’s sponsorship of the Web Summit, AIB and Coding Grace are hosting an Introduction to HTML/CSS Workshop at AIB Bankcentre, Ballsbridge, Dublin 4.

AIB is fully committed to supporting the tech sector and looks forward to welcoming you to our workshop.

Note: We set extra time for registration and setup before the workshop. 

If you have questions, please email codinggrace@gmail.com. I've added some Q&A in the FAQ below.

Men are welcome to join as a Coding Gracer's +1.

What is the rundown of the workshop?

  • 15:00 - 16:00 - Registration & Set up laptop (1 hour)
  • 16:00 - 16:15 - Welcome / Introduction (15 mins)
  • 16:15 - 16:30 - Introduction to HTML (15 mins)
  • 16:30 - 17:00 - Practical exercises (30 mins)
  • 17:00 - 17:30 - BREAK (20 mins)
  • 17:30 - 17:45 - Introduction to CSS (15 mins)
  • 17:45 - 18:30 - Practical exercises (45 mins)
  • 18:30 - 18:45 - BREAK (15 mins)
  • 18:45 - 19:00 - More on HTML & CSS (15 mins)
  • 19:00 - 19:50 - Practical exercises (50 mins)
  • 19:50 - 20:00 - Wrap-up (10 mins)
❤️❤️❤️

Frequently asked questions

Additional info for this workshop

I don't have programming experience, can I come?

Yes, of course!

What do I need to bring?

Your own laptop.

Here's some info about our awesome mentor(s).
🌈 Vicky Twomey-Lee

Pythonista, but normally found organising various tech events, and now heavily involved in diversity initiatives like Coding Grace, PyLadies Dublin, and Women in Technology and Science (WITS Ireland).

Q. A lot of our events are female-friendly events, we have enquiries asking if other genders are welcome as well?
YES. You are welcome. Events we run or partner in are diversity friendly. If you have any questions, feel free to contact us at contact@codinggrace.com.
Refunds (Only applicable if this is a PAID event)

Full refunds until 24 hours before the event.

If there are not enough people signed up to the event, I will be in touch to refund you.

More info about our supporters
AIB
Allied Irish Banks, p.l.c. It is an Irish registered company. Its ordinary shares are traded on the Enterprise Securities Market ("ESM") of the Irish Stock Exchange. In 1966. It brought together three Irish banks. These were the Provincial Bank, founded in 1825, The Royal Bank, established eleven years later, and The Munster and Leinster, the largest of the three banks with the most extensive branch network which was formed in 1885.
More about the organiser
Vicky Twomey-Lee
Pythonista, but normally found organising various tech events, and now heavily involved in diversity initiatives like Coding Grace, PyLadies Dublin, and Women in Technology and Science (WITS Ireland).
You can contact the organiser at: vicky@codinggrace.com
If you have any other general questions:
Email: contact@codinggrace.com
❤️❤️❤️

🌈 A huge thanks to our supporter(s) and partner(s) 🌈

Supporters

Sign up for our monthly newsletter

Find out about our upcoming events as well as Irish Tech Community and Diversity in Tech news from around the island of Ireland.